fbpx

THE PLAN RELEASEKONSERT – SUPPORT AV STEGET + DJ SVEN WUNDER!

EP-aktuella The Plan bildades av Broder Daniel-basisten/gitarristen Theodor Jensen i början av 00-talet. Hits som "Mon Amour" gjorde bandet till ikoner på indiescenen och i september gör de comeback med en fullängdare som firas hos oss på Kollektivet Livet Bar & Scen!

Med frontmannen Theodor Jensens egna ord:

"Vad har du för plan i livet?

Så realiseras något att du föreställer dig det och gör vad som krävs. Ingmar Bergman frågade i sitt sommarprat. Han frågade hela Sverige: Varifrån kommer musiken? Mitt svar, du levande Ingmar, är från Gud såklart!

Då finns det åtminstone en ontologisk redogörelse här! Med våran vibecontroller Mikael Furugärde i Lund så har bandet fyllts på av ängeln Andreas Eklöf, guldhjärtat Johannes Nordell och den barnsligt ekvilibristiska Jeppe Nordenström. Vi spelar och sjunger ihop och spelar in med Jugglo tills en ny skiva nu är klar. Jag vill göra reklam för denna skiva för annars så skulle jag inte vilja att den kom ut. Nu ska jag sälja den till dig. Lyssna, LYSSNA på den.

Ok när det nu är gjort, vad ska man mer skriva i en bio för att tillfredsställa alla bioläsare som bara måste läsa bios eller kanske bara suttit och väntat på en ny bio. Runt en miljard vinklar med dess skiftningar i formuleringar kommer jag på. Detta är en av dessa men den kommer bara nu, precis som den kommer. Som jag kommunicerar.

I kärlek ytterst, hoppas jag framgår. Ja i blind kärlek. Blind för allt vi över huvud taget skulle kunna tänka oss behöva bli förlåtna. Blind som instrumentalmusik inte ser några ord. Den kanske inte litar på orden?

Ni ser hur anden bara tar mig hit och dit, jag försöker ibland upprätthålla någon slags illusion av kontroll men nu som ni märker så arbetar jag tvärtom på att släppa på kontrollen och låta musiken tala för sig själv. Pax dei."

SUPPORT: STEGET

Du har säkert hört Steget i olika tv-program med hitlåten "Såna som du", eller så har du hört deras tolkning av Ebba Gröns "Flyktsoda" som Thåström själv delade på sina sociala medier. 2023 släppte Steget sin hyllade tredje skiva ”Ösregn & Kärlek” Flera av singlarna fick hög rotation på radio och plattan fick inte mindre än fem fyrar i GöteborgsPosten. I maj i år släppte duon singeln "Snälla ögon".

Stegets låtar kretsar runt det där vi alla kånkar runt på. Förlusterna, hoppet, sveken och kärleken. Allt du känt och allt du försökt förstå, både om dig själv och om andra.

DJ SVEN WUNDER

Att ha den mytomspunne kompositören och jazzmusikern Sven Wunder som DJ under kvällen är en ynnest. Sven Wunder är ett under även bakom skivspelarna och alla musiknördars våta dröm!

Spelningen presenteras av Brooklyn Brewery och vårt livekoncept Lust For Live.

Åldersgräns: 20 år (18 år med förköp).


Inför ditt besök på Kollektivet Livet Bar & Scen:

  • Vi tillåter endast mindre väskor, max lika stora som ett A4-papper (29.7 cm x 21 cm). Alla väskor genomsöks och inga väskor är tillåtna att hängas in i garderob, oavsett storlek. Se Polisen.se för mer information.

  • Dörrarna öppnas vanligtvis cirka 30-60 minuter före live startar. Observera att starttider alltid är ungefärliga.

  • Våra åldersgränser varierar beroende på evenemangets veckodag, se stadsgardsterminalen.com/faq för vidare information.

  • Evenemangen är stående om inget annat anges då vi har begränsat med sittutrymme.

Se även
Kollektivet Livet Terrassen

Bar Brasil Summer Sessions 14 Juli

Kollektivet Livet Bar & Scen

FREEDOM | KOLLEKTIVET LIVET | STOCKHOLM

Kollektivet Livet Terrassen

ARVID NERO | Live på KL Terrassen

Kollektivet Livet Bar & Scen

SUNDAY NZURI | TERRASS & BAR | FRI ENTRÉ TILL 22!

Kollektivet Livet Terrassen

NILS ALBIN | LIVE PÅ KL TERRASSEN | STHLM

Kollektivet Livet Bar & Scen

RENDEZ VOUS Burlesque & Drag Show!

Kollektivet Livet Bar & Scen

DARYA & MÅNSKENSORKESTERN FIRAR 20 ÅR

Kollektivet Livet Bar & Scen

STOCKHOLM EMO CLUB | KOLLEKTIVET LIVET

Se alla evenemang